keskiviikko 25. helmikuuta 2009

RTF Financen pikavipit pikavippivertailuissa

Olen huomannut että RTF Finance OY:n pikavippipalvelut eivät esiinny useammissa laadukkaissa pikavippivertailuissa (esim. http://www.moneymarket.fi/ ). Tämä varmaankin johtuu siitä että kyseinen yhtiö on tehnyt hurjan määrän identtisiä pikavippipalveluita. Yhtiö pitää yllä ainakin easylaina, statuslaina, famoslaina, idealaina, fokuslaina, ja fastloan pikavippejä joista kaikista voi saada lainan täysin identtisin maksuehdoin. Pikavippi keskusteluryhmissä on myös väitetty esim. suomi24:ssä, että kyseinen yhtiö kerää pelkkiä tekstiviestituloja. Väite jota on mahdotonta todistaa oikeaksi tai vääräksi.

Yhtiö on myös viimeaikoina todella nostanut pikavippiensä hintoja ja on tällä hetkellä ilmeisesti suomen kallein pikavippiyhtiö, vai miltä kuulostaa seuraavat:

50 euron pikavippi seitsemäksi päiväksi - kulut 30,60 euroa.
100 euron pikavippi 14 päiväksi - kulut 41,65 euroa
300 euron pikavippi 28 päiväksi - kulut 212,50 euroa

Vertailuksi, 100 euron pikavippi 14 päiväksi maksaa yleisimmin suomessa n. 20-25 euroa.

Uskoisin, että ylläolevista syistä kaikki luotettavat lainavertailut ovat poistaneet kyseiset pikavipit vertailustaan. Näin ovat tehneet ainakin lainavertailu Moneymarket ( http://www.moneymarket.fi/ ) ja vippivertailu.com (http://www.vippivertailu.com/)

Alla vielä vippivertailu.comin tiedote asiasta, Moneymarket ei ole asiaa kommentoinut mitenkään:

"RTF Finance Oy ja identtiset pikavippipalvelut 18.1.2009 Pikavippejä myöntävä RTF Finance Oy on innostunut tehtailemaan useita täysin identtisiä, eri nimillä toimivia pikavippipalveluita. Valikoimaan kuuluu ainakin easylaina.fi, statuslaina.fi, fastloan.fi, idealaina.fi sekä onlinecredit24.fi. Kaikissa palveluissa tarjotaan täysin samoja lainasummia identtisillä takaisinmaksuajoilla ja muilla ehdoilla. Useiden keskenään identtisten palveluiden luominen haiskahtaa pahasti pyrkimykseltä rahastaa pelkillä tekstiviesteillä ja siksi Vippivertailu.com kehoittaakin välttämään RTF Financen kaltaisten yritysten palveluiden käyttämistä. Pikavippipalveluiden taustalta löytyvien yritysten tietoja kannattaa tutkia esimerkiksi YTJ:n yrityshaun avulla. Vippivertailu.com ei toistaiseksi aio listata vertailussaan RTF Financen palveluista muita kuin easylaina.fi:n pikavipit. Easylaina.fi on edellä mainituista RTF Financen palveluista vanhin ja tunnetuin." Näitten kautta ainaki Apulaina.fi lähettää joka toinen pv tekstiviestejä!!!

Lähde: Vippivertailu.com

10 kommenttia:

  1. Suoraa ROSVOUSTA on, lankesin ja todella maksoin
    300 euron vipistä 28pv yht. 597 euroa takaisin HUOM!!!! ÄLKÄÄ langetko toiset siihen!

    VastaaPoista
  2. Sama juttu! 200 euron lainasta korko 27% mutta ne "muut kulut" (joita ei hirmuisesti muilla firmoilla laskuissa ole), olivat järkyttävät! Korkohan 27%:n mukaan on 54 euroa 200 euron lainasta. Mutta 200 euron lainan loppusumma tuolta olikin 382,0 euroa, eli kulut korkoineen 182,07 euroa. Aivan käsittämätöntä ja veipä ainakin minut suurempaan rahapulaan! Pieni vinkki: RTF Financen takana on herra Tuomo Kari Kustaa Mäki, joka Yritystietojärjestelmän mukaan omistaa nyt 24 toiminimeä, joista suurin osa (liki kaikki) sijaitsee eräässä Hiomotien osoittessa... Tuosta osoitteesta löytyy pikalainafirmoja, IT-firmoja, siivousfirmoja... Ja kaikkea hoitaa yksi mies rekisterin mukaan. Katsonko niin ptkälle, että jätän korkoja lukunottamatta muut kulut maksamatta ilman selvää osoitusta, minne rahat menevät?...

    VastaaPoista
  3. no niin otin kyseisestä rtf firmasta vipin joka tuli tänään postissa.. 300 eurosta 565,75 maksettavaa takaisin!! eivät vastaa puhelimeen kun yritän soittaa...

    VastaaPoista
  4. No joopa joo, minäkin lankesin tähän. 100 euroa lainaa 28 pv. Takaisin maksu 176,50. Minulla on melko suuri verkosto, joten asia lähtee kyllä eteenpäin. Selvitän ensin hiukan taustatietoja, mut kyllä tää on jo röyhkeyden huippu.

    VastaaPoista
  5. olispa kiva saada tietää, että missä on RTF Finance Oy:n palautelomake jota Fastloan mainostaa. Itsellä meinaan menee hermot kun tulee pikavippimainoksia ihan koko ajan ja vain näistä kahdesta RTF Finance Oy:n identtisistä vippiyrityksistä... :/ Joskus itse otin Easylainalta pikavippiä ja myöhemmin otin sitten toisen (lue: luulin ottavani) samalta yritykseltä ja kulut olivat aivan käsittämättömät! RTF Finance Oy boikotissa ja syystä! Vippi.fi on paljon luotettavampi eikä kulut päätä huimaa!

    VastaaPoista
  6. Täyttä rahanimurointia koko RTF-Financen toiminta! Helvetti jos esimerkiksi Credit24 tarjoaa 300e lainan, 90vrk maksuajalla ja loppusummaksi kertyy 384e. Ja nämä kehtaa pyttää yli 500e... Huh huh sanoisin. itse otin kerran juovuksissa 50 vipin 7 päiväksi ja tosiaan meinasin hypätä kalliolta kun piti alkaa maksamaan 90,60e takaisin. Kertokaas te, jotka olette vieneet asiaa eteenpäin... miten on käynyt? Onko tullut myötätuntoa vai perintäkirjeitä?

    VastaaPoista
  7. Korjaan 80,60e. Vaikka samapa tuo 10e enää siinä vaiheessa kun maksat lähes tuplana lainan määrän...

    VastaaPoista
  8. Joo,kukahan sais tän,RTF finance+20 muuta firmaa huijarin kuriin!

    VastaaPoista
  9. Harmi kun ennen niin ystävällinen ja hieno ihminen käyttää toisten taloudellista ahdinkoa hyväkseen! Häpeä Tuomo!
    Näin äsken televisiosta, kuinka valehtelit henkilöllisyytesi toimittajalle.

    Entinen koulukaverisi

    VastaaPoista
  10. Miten firma voi olla suuri roisto jos lainan ottajat eivät osaa lukea?!? o_O

    VastaaPoista